Geen producten (0)

Beoordelingen

Wil je een bericht achterlaten over je ervaring?

48 Reacties

Nadja
31 July 2018 om 12:12
1
Erg blij met mijn enkelbandjes! Handgeschreven bedankje en nog een armbandje als kadootje erbij ????. Wat een leuke shop!
Astrid
16 May 2018 om 16:44
2
Super blij met mijn enkelbandjes en een leuk klein cadeautje plus handgeschreven kaartje erbij. Dat maakt het net wat leuker allemaal!
Karlijne
02 March 2018 om 17:14
3
Super leuk tasje ontvangen vandaag! 'S ochtends besteld en diezelfde dag nog binnen! En een heel leuk cadeautje erbij!
fuhren
01 February 2018 om 11:34
4
Een super leuke webwinkel met stuk voor stuk leuke dingen. Iedere keer als ik mijn bestelling ontvang word ik weer blij! Helemaal fan van de armbandjes en sleutelhangers. Snelle levering! Hele vriendelijke en toegankelijke service.
admin
07 February 2018 om 20:04
1.4
Wat een prachtige woorden! We waarderen je enorm als trouwe klant. Super bedankt!
Yvette
25 January 2018 om 14:48
5
Echt geweldig die leren ringen van jullie! Ben er super blij mee. Dank je wel voor de snelle verzending & tot snel!,
admin
25 January 2018 om 14:50
1.5
Wat fijn dat je er zo blij mee bent, Yvette! We gaan gauw weer nieuwe ringen maken. Dankjewel!
Kelly
09 November 2017 om 21:52
6
Gisteren mijn bestelling besteld en vandaag al binnen. Ik kon niet kiezen uiteindelijk toch gelukt. Onwijs blij met mijn armband hij is echt super Dankjulliewel
admin
20 November 2017 om 12:57
1.6
Goed om te horen! Bedankt voor je bestelling!
Charlotte
24 October 2017 om 20:13
7
Een leuke combinatie armbandjes besteld als cadeau voor een vriendin, ze vond het super! M'n bestelling had ik de volgende dag al in huis, echt goede service! Binnenkort voor mijzelf ook eens een mooie setje uitkiezen :)
admin
24 October 2017 om 20:20
1.7
Je hebt inderdaad een hele leuke combinatie gemaakt, Charlotte! Dankjewel voor de mooie complimenten! We zien je graag weer terug!
Dewi van Gelder
17 August 2017 om 22:06
8
Ontzettend blij met mijn leuke enkelbandje. Daarnaast een persoonlijke kaartje en een extra presentje gehad. Wat een top bedrijf!
admin
17 August 2017 om 22:54
1.8
Bedankt voor de positieve woorden! Wat een mooi compliment, bedankt!
Diandra
31 July 2017 om 00:15
9
Super leuke sieraden, de volgende dag al in de brievenbus. Met een leuk presentje en super lief, persoonlijk kaartje! Alsof je een cadeautje uitpakt, helemaal blij word ik er van!
admin
17 August 2017 om 22:53
1.9
Super om te horen, bedankt!
Mirelle
28 July 2017 om 16:54
10
Super snelle levering, prachtige enkelbandjes!! En een enig kaartje met verrassing
admin
28 July 2017 om 18:04
1.10
Dank je wel, wat een lief compliment
Jody
28 June 2017 om 18:29
11
Al tweemaal besteld en de bestelling was binnen een week binnen! Snellere en prettige service! Alle bestellingen vond ik erg leuk ingepakt met een lief kaartje erbij!
admin
28 June 2017 om 18:51
1.11
Wat leuk om te horen, Jody! Bedankt voor je bestelling en fijn dat je er zo blij mee bent!
Karin
14 June 2017 om 08:38
12
Super klantenservice! Na het plaatsen van mijn bestelling bleek een product niet meer op voorraad te zijn. Direct kreeg ik een vriendelijk mailtje met wat de mogelijkheden voor mij waren. Gisteren heb ik mijn bestelling ontvangen en kreeg ik er een cadeautje en persoonlijk kaartje bij. De producten zijn daarnaast ook nog eens erg mooi, en dat voor deze prijs.. Verwachtingen meer dan overtroffen! Dank jullie wel!
admin
14 June 2017 om 13:15
1.12
Bedankt voor de mooie woorden! Heel graag gedaan!
Hanneke
06 June 2017 om 17:22
13
Wow, snelle levering zeg! En zelfs nog met een kadootje van jullie erbij
admin
14 June 2017 om 13:16
1.13
Fijn dat je er blij mee bent!
Lianne
31 May 2017 om 16:36
14
Zo ontzettend blij met m'n armbandjes..! En wát n topservice. Kom zeker snel terug bij Lief&Leer!
admin
14 June 2017 om 13:15
1.14
Super leuk om te horen! We zien je graag terug!
peters1
20 May 2017 om 20:14
15
Ze zijn weer geweldig de armbandjes, prachtige kleuren. Jullie pakketjes zijn altijd een cadeautje, met aandacht en een persoonlijke boodschap, zo leuk. En super snel geleverd. Dank jullie wel
admin
22 May 2017 om 21:15
1.15
Bedankt voor de super mooie complimenten!
J.
12 May 2017 om 13:07
16
Bedankt voor de enkelbandjes en de snelle levering! Ik ga ze met veel zonplezier dragen deze zomer!!
admin
12 May 2017 om 13:17
1.16
Wat goed om te horen! Daar doen we het voor. We hebben je een bedankje gestuurd via de mail!
Lotte
30 April 2017 om 17:42
17
Voor mijn vriend super mooie armbanden besteld, heel stoer! Hij is er heel blij mee!
admin
05 May 2017 om 15:22
1.17
Wat leuk dat je vriend blij is met zijn armbanden! Bedankt voor je beoordeling!
leguijt
16 April 2017 om 17:27
18
Yes! Weer nieuwe enkelbandjes besteld en wat zijn ze weer leuk!
Lief & Leer
27 April 2017 om 12:07
1.18
Bedankt voor je bestelling, wat fijn dat je er blij mee bent!
Miranda
11 February 2017 om 17:06
19
Hele leuke armbandjes ontvangen! Snel gemaakt en geleverd. En het uitpakken is een feestje op zich, incl een handgeschreven kaartje. Heel persoonlijk, en goeie service.
Lief & Leer
27 April 2017 om 12:07
1.19
Bedankt voor de mooie complimenten, Miranda!
Emma
27 December 2016 om 14:04
20
Elke bestelling is een feestje! Super leuk om te ontvangen, ik koop hier graag wat leuks voor anderen en voor mijzelf!
Anouk
20 December 2016 om 23:25
21
Snelle levering, mooie leren armband! Persoonlijke boodschap bij de levering. Dit noemen we: De klant is koning!
Sandra
16 November 2016 om 23:06
22
Ik ben helemaal fan van jullie armbanden. Natuurlijke materialen, verfijnd en past overal bij! Leuk voor jezelf en leuk als cadeau!
Vivienne
19 November 2016 om 17:54
1.22
Super snelle levering en een ontzettende leuke armband. Helemaal blij
Priscilla Blom
15 October 2016 om 14:54
23
Wat een leuke dingen maken jullie! Laatst heb ik een enkelbandje besteld met franjes en zelfs in het buitenland kreeg ik de vraag waar ik het heb gekocht! De artikelen zijn met liefde gemaakt en ik zal snel weer iets bestellen.
Floortje
11 August 2016 om 09:54
24
Ook ik ben helemaal tevreden met mijn vrolijke brillenkoordjes en mijn enkelbandje! Echt superleuk! TIP: ga de festivals af in de zomer, daar verkoop je vast heel veel.
Anita Peters
19 July 2016 om 11:38
25
Wat zijn ze leuk de enkelbandjes en snel in huis. Blij mee
Karen de Vries
10 July 2016 om 23:03
26
Voor mijn neef de zwarte en grijze armbanden besteld met de leren armband. Bestelling snel geleverd, neef superblij! Leuke verpakking :-)
Saskia van hoff
15 June 2016 om 13:10
27
Leren sleutel hangers ontvangen zijn voor vaderdag, snel verzonden en leuk ingepakt top!!
scherpen
08 June 2016 om 16:20
28
Super leuke zomerse enkelbandjes en een unieke sleutelhanger gescoord! Helemaal blij met jullie en de nieuwe site :) Keep up the good work!
Lotte
08 June 2016 om 12:45
29
Super leuk enkelbandje en zonnebrilkoordje ontvangen! Leuk verpakt en snelle verzending
Ineke kramer
18 May 2016 om 20:21
30
Wat een geweldig leuke armbanden! Mijn bestelling kwam snel binnen en ik draag ze met plezier! Ook leuk om cadeau te geven..!
Nikki van Batenburg
13 May 2016 om 23:31
31
Fijne, snelle en betrouwbare shop! Alles voelt echt als een cadeautje.

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.