Geen producten (0)

Verslag VIP-Dag!

Verslag VIP-Dag!

Emma is niet alleen superfan van Lief & Leer, ze is ook onze superzus en superdochter! Elke dag heeft ze de mooie combinaties om haar polsen. Haar collectie is bijna net zo groot als die van ons, we zijn er zelfs een beetje jaloers op! Ze doet jullie verslag van de VIP-dag die we organiseerden op 23 september. 

 

Dit weekend organiseerde Lief en Leer een heuse VIP-dag en ik mocht erbij zijn!

Deze dag is bedoeld om vrienden/familie en vaste klanten de gelegenheid te geven om de sieraden te bekijken en te passen.

De prachtige collectie van de webshop stond uitgestald over verschillende tafels. Bij binnenkomst oogde het als een klein paradijsje vol met moois en voor ieder wat wils. De uitgebreide collectie van Lief en Leer gaat van kleurrijke kralenarmbandjes, tot prachtige en met zorg geselecteerde kleuren leren wraps. Ik keek mijn ogen uit! Hieronder een kleine impressie, maar pas op: het is verleidelijk..

Behandeld als echte VIP, werd ik bij aankomst enthousiast ontvangen door de dames van Lief en Leer en kreeg ik uitleg over de VIP treatment. Dit hield in: een leuke korting, een uniek cadeautje, persoonlijke aandacht en advies. Wat het super speciaal maakte, is dat er voor mijn kleine polsje een armbandje dat ik leuk vond, direct speciaal op maat gemaakt werd. Hoe leuk is dat?

Ik ben zó enthousiast over de collectie van Lief en Leer, dat deze VIP-dag dan ook zeer gevaarlijk was voor mijn portemonnee. Voordat ik mijn aankopen laat zien, wil ik jullie eerst even een sneak peek geven van dit super leuke armbandje. Deze is nog maar net in de collectie opgenomen en was speciaal voor de VIP’s als eerste te koop.

Dan is het nu eindelijk tijd voor mijn aanwinsten! Hier kan ik kort of lang over praten.. kijken jullie zelf maar!

Hier draag ik een van de populaire Biba armbanden, samen met twee verschillende maten zilveren hematiet en een vrolijke roze glaskraal.

Op deze foto draag ik mooie groentinten, helemaal mijn kleur en op dit moment overal in de winkels te zien. Dit is een leren armband met een panter schuiver in de kleur zwart, een kralen wrap en twee grote edelstenen (onyx en indiaas agaat).

Natuurlijk nam ik voor mijn vriend ook cadeautjes mee!

Bij het maken van de foto’s kwam ik erachter dat ik onbewust eigenlijk onwijs leuke setjes gemaakt heb. Ik heb alles los van elkaar uitgekozen, maar je kunt met de collectie van Lief en Leer zo veel mooie combinaties maken!

Ik ben fan!

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.