Geen producten (0)

Een kijkje in de collectie van: Emma

Een kijkje in de collectie van: Emma

Van a tot z van biba tot wrap, name it en ik heb het in mijn collectie!

Ik wil jullie mijn trots laten zien, mijn prachtige collectie van lief en leer!

Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen, ben ik super fan. Dit is dan ook terug te zien in mijn kast, waar mijn collectie volledig staat uitgestald op sieradenstandaardjes. Het past er nu al bijna niet meer op, dus het is hoog tijd voor nieuwe standaardjes waar ik dan vervolgens weer meer en meer voor aanschaf. Oeps!

Hier presenteer ik jullie mijn collectie, het is (al zeg ik het zelf) jaloersmakend!

 

Hier een overzicht van mijn totale collectie. De enkelbandjes staan er niet op, die heb ik even opgeborgen tot het weer wat warmer is.

 

Op deze 3 foto’s zie je mijn enorme collectie glaskralen en edelstenen. Ook heb ik hier de prachtige brede leren armbanden met schuiver bij en de gevlochten leren armbandjes met schuiver.

 

Op deze standaard zien jullie leren wraps en de armbandjes met knoop.

 

Hier zien jullie drie biba armbanden en de vernieuwde zilveren armband. Deze draag ik vaak naast mijn Buddha to Buddha armbandjes. Hier passen ze perfect bij!

 

Deze armbandjes zijn onwijs leuk en heel goed te combineren met de glaskralen/edelstenen. Ik maak elke dag weer een andere combinatie, afhankelijk van mijn kleding.

 

Dit is mijn lief en leer ringen collectie. Toen ik deze zag, was ik meteen verliefd. Ik kocht eerst de eyecatcher, maar kon de verleiding toch niet weerstaan en breidde mijn collectie uit. Dit is het resultaat. Tot nu toe! Haha!

 

De oorbellen zijn stuk voor stuk prach-tig! De creolen zijn mijn favoriet, vandaar de naam. Ik krijg zo veel complimenten over de verschillende oorbellen als ik ze draag, heel erg leuk!

 

Bedankt, Emma, voor je super leuke blog!

Heb je iets gezien uit Emma's collectie dat je graag wilt hebben? Neem vooral contact met ons op, dan kijken we met alle plezier of we product het nog hebben/

Groetjes,

Joan en Julia

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.