Geen producten (0)

Gastblog van Iribella: onze tassen! + KORTING

Gastblog van Iribella: onze tassen! + KORTING

Geschreven door Iris van Iribella.nl!


De webshop Lief en Leer kennen jullie vast al, want daar heb ik al eerder over geschreven. Ze verkopen naast sieraden nu ook tassen!

En laat ik nu net gek zijn op tassen. Vroeger had ik er heel veel, inmiddels is dat gelukkig een stuk minder. Ik koop elk jaar een nieuwe tas voor mijzelf of vraag deze voor mijn verjaardag. Dan begin ik het schooljaar weer met een fris exemplaar. De ‘oude’  tassen bewaar ik om mee af te wisselen. Daarnaast heb ik een aantal kleinere tassen, voor als ik wat minder mee wil slepen.

Is hij niet cute, dit kleine tasje?! Van imitatieleer, met een hengsel erbij. Die kun je eraf halen, is verstelbaar en heeft een handig draaimechanisme, waardoor hij nooit in de knoop zit. Ook vind ik de sluiting heel chique, door de matte gouden kleur. 

 De riem zit verstopt in het tasje als je hem koopt.

Hier zie je de kleur goed, deze is in het zwart. Maar ook verkrijgbaar in bruin, taupe en een geweldige olijfkleur. 

 Hier een close-up van het leer. Het is niet echt, maar wel heel zacht en soepel.

En voor dagelijks gebruik (zeker voor mij, ik sleep echt van alles mee in mijn tas) is er deze shopper. Ik heb hem in olijf, want zo’n kleur had ik nog niet in een tas. Meestal ga ik voor veilig zwart namelijk. In combinatie met een zwarte winterjas vind ik deze kleur juist weer heel leuk. Hij lijkt hier iets lichter door de lichtinval. 

Mooi imitatieleer, zo zie je het goed van dichtbij. Aan de binnenkant is nog een extra zijvakje met rits, voor je sleutels of je portemonnee. En een magneet om de tas te sluiten. De tas is groot genoeg voor mijn laptop en dagelijkse spullen. 

 

Hier zie je ze bij elkaar, zo hangen ze bij mij ook aan de kapstok. Want hey, ze zijn te leuk om in de kast op te bergen vind ik. De grote neem ik mee shoppen of boodschappen doen. De kleine neem ik mee naar een verjaardag of als ik alleen mijn sleutels en telefoon nodig heb.

Het kleine tasje kost €24,95 per stuk, de grote shopper €34,95, te koop bij Lief en Leer.

Liefs Iris


Zo super leuk! Dankjewel, Iris! 

Onze mooie grote shoppers zijn inmiddels uitverkocht, maar op de laatste schoudertassen geven we nu ENORM leuke korting! Beperkte voorraad dus op = op! Klik snel hier om te bestellen!

Neem ook vooral een kijkje op de blog van Iris, want deze is echt de moeite waard! www.irirbella.nl


 

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.