Geen producten (0)

De collectie van Joan

De collectie van Joan

OOOOh wat ben ik (Joan) blij met al mijn mooie armbanden. Graag laat ik ze aan jullie zien.

Hier mijn collectie zwart.

Links leuke leren wraps om een eenvoudige combinatie net wat extra’s te geven. Rechts de prachtige Hematiet: grijs/zwart met een subtiele glans. Draag ik graag samen met een zwarte Onyx, hier niet op de foto, want die heb ik nu om. Trots ben ik op m’n leren geregen wrap met de zilveren bloem, ook met Hematiet.

Iedereen heeft vast zwarte kleding in haar kast. Dus heerlijk om te combineren met een mooie armband.

Zelf draag ik veel spijkerbroeken. Dan zijn blauwe armbanden een must. Bijna links de wat zomerse Aquamarijn. Ook heel draagbaar als solo-armband de Sodaliet-rondellen. Uit de Bali-collectie van deze zomer heb ik een aantal blauw-tinten. Die gebruik ik als set of om met een andere armband te combineren. Rechts naast de blauwe leren wraps twee edelsteenarmbanden (Hematiet) met een prachtige glans van blauw/groen. Ook zo leuk is het om een aantal 4mm-armbandjes samen te dragen voor de afwisseling.

Groen is mijn lievelingskleur.

Heb er een aantal van 8mm, die ik alleen draag of lekker vol met een aantal. De rondellen van Mosagaat, derde van links is een van mijn favoriete armbanden.

Groene wraps, kan ik niet weerstaan. Hoe mooi is die met de koperglans? En rechts daarvan bijvoorbeeld de donkergroene Russian Serpetine. Die een mooi effect geven samen met een lichtere groen. Helemaal rechts een geregen wrap. Pistache-kleurig leer geregen met Veldspaat, de cabachon is van Aventurijn. Heel eenvoudig, maar daarom zo bijzonder.

 

En het ergste is dat dit nog maar de helft is van al mijn armbanden. Over twee weken laat ik jullie de andere helft zien.

Met elke armband ben ik heel blij. Draag ze allemaal met heel veel plezier.

Al is het soms best moeilijk om me in te houden als we weer nieuwe voorraad inkopen en maken. Maar dat heb je als je achter je product staat en alleen het mooiste en origineelste wilt voor je klanten.

Liefs,

Joan

 

 

 

 

 

0 Reacties

Er is nog niet gereageerd

Reageer

Annuleren

Wij maken gebruik van cookies om onze website te verbeteren, om het verkeer op de website te analyseren, om de website naar behoren te laten werken en voor de koppeling met social media. Door op Ja te klikken, geef je toestemming voor het plaatsen van alle cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.